Motorrijbewijspoint Hoogvliet motorrijbewijs binnen 1 week

Motorrijbewijs binnen 1 week!

Als enige motorrijschool verzorgt Motorrijbewijspoint Hoogvliet een unieke verkorte motoropleiding waarbij je razendsnel het motorrijbewijs in 1 week met een motorrijbewijskamp kunt halen in Hoogvliet. Onze kwalitatieve KNMV instructeurs leren je razendsnel via een effectief lesplan snel en deskundig wegwijs met alle motor- en kijktechnieken, kunnen je alles demonstreren en trainen je met de volgmotor alle vaardigheden, vandaar ook het hoge slaginspercentage van circa 90% met de AVB en AVD. Je leert zo goed mogelijk snel alle vaardigheden die van je op de motorexamens AVB en AVD worden verwacht.

Vanwege de compactheid en de goede werkwijze van deze vorm van spoedmotorrijlessen krijg je alle onderdelen van het motorrijden snel onder de knie, heb je minder motorrijlessen nodig en ben je optimaal voorbereid voor je rijexamens AVB en AVD om de eerste keer te kunnen slagen voor jouw motorrijbewijs.

Je kunt deze unieke versnelde motor rijopleiding volgen in de vorm van een motor rijleskamp in 1 week of in 2 keer enkele dagen intensief motorrijles met de beste slagingskansen.

Motorrijbewijspoint Hoogvliet motorrijbewijs binnen 1 week

Werkwijze motor rijbewijskamp

Als je supersnel met een spoedopleiding of spoedcursus het motorrijbewijs categorie A wenst te gaan halen in Hoogvliet zetten wij vanzelfsprekend de grootste spoed achter je versnelde motorrijopleiding. Als je een versnelde spoed motor rijopleiding op maat wenst te volgen met een spoedcursus motorrijbewijskamp binnen 4, 5 dagen ,1 week of 10 dagen kan dit vanuit de regio Hellevoetsluis, Hoogvliet, Oud Beijerland, Rozenburg, Spijkenisse of Zuid Beijerland (Bekijk alle plaatsen in jouw regio)!

Het rijbewijskamp voor het motorrijbewijs is voor iedereen die 18 jaar en ouder is en in het bezit is van een geldig theorie certificaat of rijbewijs B voordat deze aan de cursusdagen gaat beginnen. Deze perfecte motorrijopleiding is de ideale en snelste wijze om met het volgen van een spoedopleiding met de grootste spoed jouw motorrijbewijs A te halen in Hoogvliet!

De spoedopleiding voor het motor rijleskamp bestaat uit drie gedeelten:

De motor rijtest

Om in te schatten binnen hoeveel lesdagen je de motor rijopleiding kunt volgen wordt er gestart met een rijtest voor deze spoedopleiding voor de motor. De kosten van deze 100 minuten durende rijtest bedragen € 85,00 en is vrijblijvend. Er wordt gekeken hoe je feeling is voor het motor rijden, wat je rijtechnisch al reeds beheerst, hoeveel motor rijlessen je nodig hebt, binnen hoeveel lesdagen je het motor rijbewijs kunt halen en wat de kosten gaan bedragen. Op deze manier word de motor rijopleiding persoonlijk op je afgestemd en worden de rijexamen datums nadat je ons hebt gemachtigd bij het CBR en je de gezondheidsverklaring hebt ingevuld voor je ingepland. Hier word dan de gehele rijlesplanning en dagen op aangepast, maatwerk dus!

Motorrijbewijspoint Hoogvliet motorrijbewijs binnen 1 week

De motor opleidingsdagen

Zodra je examens AVB en AVD, hetzij telefonisch of na de rijtest, bij het CBR vastgesteld zijn, worden de opleidingsdagen zodanig gepland dat na de benodigde rijlessen telkens het praktijkexamen aansluit op de rijopleiding. Je neemt dus nooit teveel motorrijlessen en waardoor je altijd direct weet waar je aan toe bent. Indien je van ver komt kan er ook voor je een betaalbaar hotel voor je worden gereserveerd kort in de buurt van de motorrijschool.

De prijzen van dit motor rijleskamp bij Motorrijbewijspoint Hoogvliet zijn er vanaf € 1075,00 inclusief de beide praktijkexamens en vanaf pakket met 24 lessen met een onbeperkte CBR examengarantie AVB en AVD. Indien je start met 2,3 of 4 personen ontvang je nog een extra korting!

Bekijk de volledige prijslijst.

De CBR praktijk examens AVB en AVD

Voor het laatste gedeelte van je motor rijopleiding, de beide praktijkexamens AVB en AVD, geeft Motorrijbewijspoint Hoogvliet je de zekerheid dat je goed bent voorbereid om in één keer te kunnen slagen voor jouw motorrijbewijs. Dat bewijst onze ruim 25 jarige ervaring en ons hoge slagingspercentage.

Mocht je onverhoopt na de opleiding toch een negatief resultaat hebben behaald en je hebt gekozen voor een opleiding met een examengarantie naar keuze, dan gaat direct deze examengarantie van kracht. Deze zorgt dat je zo snel mogelijk opnieuw op kunt gaan voor je herexamen.

Meld je nu aan voor de vrijblijvende rijtest!

10 voordelen van het Motorrijbewijskamp, 100% gegarandeerd!

 1. Razendsnel met spoed het motorrijbewijs in elke categorie halen, overal in Nederland.
 2. Spoedrijopleiding motor met een rijleskamp van 4,5 of 10 dagen.
 3. Altijd lekker om te weten, 12 maanden onbeperkte CBR examengarantie AVB en AVD.
 4. De kosten zijn aan de hand van een rijtest vooraf bekend en ontvang een leuke korting.
 5. Snel en voordelig je rijbewijs halen, gespreide betaling mogelijk, je betaald nooit teveel.
 6. Gratis theorie online cursus ter waarde van € 69,50
 7. Indien noodzakelijk kan er gebruik worden gemaakt van verlaagde motoren.
 8. Altijd examenplaatsen beschikbaar en een vaste instructeur met een hoog slagingspercentage.
 9. Indien je van ver komt kunnen we enkele betaalbare overnachtingen regelen kort bij de rijschool.
 10. Start met 2, 3 of 4 personen of geef je een nieuwe cursist door en ontvang nog een extra korting.